ontvang je gasten 24/7

Zomaar even een kijkje op locatie komen nemen is de afgelopen maanden een stuk minder vanzelfsprekend geworden. Toch wil je waar je trots op bent graag tonen. Of dat nu je winkel, kantoor, fabriek, museum of school is. Daar hebben we wat op gevonden!


online in je volle breedte zichtbaar

Snuffeltour

Als je leerlingen, klanten of prospects niet naar jou kunnen komen, laat hen dan online zien hoe je erbij zit. Dat kan levensecht, met een virtuele, geheel op maat gesneden tour. De basis vormt een serie 360 graden beelden van de binnen- en buitenkant. Deze beelden vormen een vloeiend navigeerbare tour, die kan worden verrijkt met huisstijlelementen en aanvullende content in de vorm van pop-ups, animaties, afbeeldingen, links naar webpagina's, enzovoort. In de Tigges tour hierboven zijn verschillende voorbeelden te vinden.

geschikt voor google en mobiel

Door de tour te koppelen aan Google, is deze deze ook via Maps en Street View zichtbaar – wat direct je zoekresultaat verbetert. De tour is volledig responsive en dus ook te bekijken op tablet en telefoon. Handig voor als je even niet achter de computer zit (... alhoewel een groot scherm eerlijk gezegd wel de meest indrukwekkende ervaring biedt). Bekijk de tour in een nieuw scherm.

toevoegen aan kaart

OPZET EN DOORLOOPTIJD

De virtuele tour kan zo lang of kort en rijk of arm aan content worden als je wilt. Vooraf bespreken we hoe, hoe lang en met welk doel de tour wordt ingezet, wat jullie wel en liever niet laten zien en de sfeer en het gevoel dat de tour moet overbrengen. Op basis daarvan maken we lijst van opnamen en boodschappen enelementen die in de tour aan bod zullen komen. Daarop volgt een offerte op maat. Om de tour te produceren, te testen en af te monteren, hebben we zo’n drie weken nodig.

nu is de tijd

NOW IS THE TIME

De komende weken – en de zomervakantie – zijn bijzonder geschikt voor de opnames. Door het ‘onbevolkte’ gebouw in deze tijd te fotograferen, heb je geen last van AVG-voorschriften en hoef je geen ruimtes te ont- of op te ruimen. Nadeel van een kaal gebouw, is wel dat de sfeer ontbreekt. Die wordt tenslotte gemaakt door de mensen. Door achteraf personen toe te voegen en lege beeldschermen te vullen met werk of boodschappen die je de bezoeker graag wilt meegeven, kun je de ervaring nog levensechter maken.

KOSTEN

De tour wordt opgeleverd als kant-en-klaar product. De totaalprijs is grotendeels afhankelijk van de gekozen basisopzet en de toevoegingen die we doen. Om een eerste idee te geven: voor dit product geldt een ‘vanaf’ prijs van € 750,00. Een tour vergelijkbaar met die hierboven kost zo’n € 1.500.

GEÏNTERESSEERD?

Pieter of Arjen vertellen je er graag meer over – en maken na een briefingsgesprek met alle plezier een plan van aanpak en een offerte op maat.


Mail Arjen of bel: 070 369 46 47

Recente projecten

Maatschappelijke verbinding

Maatschappelijke verbinding

Bekijk deze case
Voor elkaar

Voor elkaar

Bekijk deze case
Er valt wat te kiezen in Rotterdam

Er valt wat te kiezen in Rotterdam

Bekijk deze case