Aanstekelijke
communicatie

Je wil aandacht. Gezien worden, gehoord, ervaren. Of een combinatie daarvan. Aandacht begint met opvallen. Op een positieve manier en optimaal getimed. In een overprikkelde wereld en versnipperd medialandschap gaat dat niet vanzelf. Daarvoor zijn een consistente strategie, aanstekelijke concepten en een strakke regie nodig.

Als communicatie- en ontwerpbureau helpen wij jou die aandacht te krijgen, maar ook met wat je doet en zegt áls men dan naar je kijkt. Een samenwerking begint van onze kant altijd met luisteren. En vragen stellen. Pas als we zeker weten dat we jouw organisatie, wensen en behoeften doorhebben, gaan we aan de slag. Enthousiast en gedreven koppelen we originele oplossingen aan al jouw communicatievragen. Vertrekpunt is altijd een kansrijke positionering. Strategie, concept en ontwerp vloeien daaruit voort.

Wij zijn voor onze klanten ‘het bureau om de hoek’: een groep breed inzetbare externe communicatiedeskundigen, waar je snel terecht kunt voor goede raad, plannen en middelen. We hebben veel kennis van en ervaring met het onderwijs - van basisschool tot universiteit - maar ons klantenpakket is breder dan dat. We werken met veel plezier voor MKB-ondernemingen, de overheid, brancheorganisaties en instellingen die hun merk, organisatie en doelgroepen in beweging willen zetten.

TEAMWORK

Samenwerken zit in ons bloed. Omdat we graag duurzame relaties aangaan, vinden we korte afstanden, persoonlijk contact en gedegen inzicht in de uitgangspunten en wensen van onze klanten belangrijk. We zijn een klein team met flink wat kennis en inzicht in huis. Bij periodes van drukte of de noodzaak van aanvullende kennis biedt ons ruime en vaak direct inzetbare netwerk uitkomst. Dat maakt een opdracht zelden te complex – en vrijwel geen deadline te krap.

Wij denken graag mee, maar soms ook tegen. Omdat comfort je niet altijd verder brengt...

Stage bij Tigges

Ben jij student mediavormgever of grafische vormgeving, mbo of hbo, en op zoek naar een stageplek? Tigges is een erkend leerbedrijf (sbb) en we geven je graag de mogelijkheid om de praktijk eens van dichterbij mee te maken. Héél dichtbij. Bij ons krijg je de mogelijkheid om mee te draaien met echte opdrachten. Van begin tot eind. Werk aan diverse media-uitingen, campagnes en animaties. Je maakt grote sprongen in je ervaring en deskundigheid. Wat je nu nog niet durft aan te pakken, is binnen no time gesneden koek voor je. Lijkt dit je wat? Neem dan contact op met Pieter.