Aanstekelijke
communicatie

U wilt aandacht. Gezien worden, gehoord, ervaren. Of een combinatie daarvan. Aandacht begint met opvallen. Op een positieve manier en optimaal getimed. In een overprikkelde wereld en versnipperd medialandschap gaat dat niet vanzelf. Daarvoor zijn een consistente strategie, aanstekelijke concepten en een strakke regie nodig.

Als creatief communicatie- en ontwerpbureau helpen wij u die aandacht te krijgen, maar ook met wat u doet en zegt als men dan naar u kijkt. Een samenwerking begint van onze kant altijd met luisteren. En vragen stellen. Pas als we zeker weten dat we uw organisatie, wensen en behoeften doorhebben, gaan we aan de slag. Enthousiast en gedreven koppelen we originele oplossingen aan al uw communicatievragen. Vertrekpunt is altijd een kansrijke positionering. Strategie, concept en ontwerp vloeien daaruit voort.

Wij zijn voor onze klanten ‘het bureau om de hoek’: een groep breed inzetbare externe communicatiedeskundigen, waar u snel terecht kunt voor goede raad, plannen en middelen. We hebben veel kennis van en ervaring met het onderwijs - van basisschool tot universiteit met middelbare scholen als specialiteit - maar ons klantenpakket is breder dan dat. We werken met veel plezier voor MKB-ondernemingen, de overheid, brancheorganisaties en instellingen die hun merk, organisatie en doelgroepen in beweging willen zetten.

IE versie Arjen Verduijn
IE versie Pieter Pijlman
IE versie Jamie Groenestein
IE versie Heidi Smit
  • Heidi Smit
  • Ontwerp, Animatie
IE versie Niek Kuling
  • Niek Kuling
  • Ontwerp
IE versie Hans van Dijk
  • Hans van Dijk
  • Ontwerp
IE versie Paul van Bussel
  • Paul van Bussel
  • Administratie

TEAMWORK

Samenwerken zit in ons bloed. Omdat we graag langdurige relaties aangaan, vinden we korte afstanden, persoonlijk contact en een gedegen inzicht in uw uitgangspunten en wensen belangrijk. Met een goed ingespeeld team van communicatieadviseurs, ontwerpers en een formidabele administratieve kracht hebben we flink wat kennis en inzicht voor u in huis. Bij periodes van drukte of de noodzaak van aanvullende kennis biedt ons ruime en vaak direct inzetbare netwerk uitkomst. Dat maakt een opdracht zelden te complex – en vrijwel geen deadline te krap.

Wij denken vaak mee, maar soms ook tegen. Omdat comfort je niet altijd verder brengt.